Maandag 22 januari 2018
  Reisgids Europa Finland

Zoek in Finland
Reisgids Finland
Natuur
Klimaat
Taal
Cultuur
Tijdverschil
Feestdagen
Paspoort/Visum/Douane
Restaurants
Beste tijd van het jaar
Eten en drinken
Gezondheid
Vervoer in het land
Openbaar vervoer
Taxi
Reisgids
Finland
Finland
Paspoort/Visum/Douane
Nederlanders hebben voor een bezoek aan Finland een geldig paspoort nodig, Belgen kunnen ook volstaan met een geldig identiteitsbewijs. Het verblijf is toegestaan tot in totaal maximaal drie maanden in de Scandinavische landen Finland, Denemarken, Zweden en Noorwegen. Bezoekers uit niet-EU landen en Griekenland moeten in ieder geval een geldig paspoort hebben, in sommige gevallen ook een visum. Nadere informatie is te krijgen bij de Finse ambassade.

Reizigers uit EU-landen mogen de volgende hoeveelheden alcohol en tabaksartikelen invoeren zonder daarvoor invoerrechten te hoeven betalen: alcohol-sterke drank (meer dan 22 procent): maximaal 1 liter, plus 3 liter zwak-alcoholische drank (minder dan 22 procent) plus maximaal 15 liter bier. Personen tussen 18 en 20 jaar mogen geen sterke drank invoeren.

Tabak (vanaf 17 jaar): 300 sigaretten of 150 cigarillos of 75 sigaren of 400 gram andere tabaksproducten. De regelgeving omtrent de invoerbeperkingen in Europa is de laatste jaren steeds aan veranderingen onderhevig geweest. Het is dus belangrijk je van de laatste stand van zaken op de hoogte te stellen, bijvoorbeeld bij het Fins Verkeersbureau of bij de douane.
Foto'sDirect boeken
Vliegtickets
Vliegtickets
Hotels
Hotels
Auto's
Auto's
Handig

Bekijk de weerkaart

Verstuur een vakantiekaart

Tip een vriend(in)

Print deze informatie

Voeg TravelNow toe aan mijn favorieten

Home - Over TravelNow - Partners - Disclaimer - Privacy Statement - Contact
© 2000-2018 TravelNow - Alle rechten voorbehouden