Woensdag 24 januari 2018
  Reisgids Europa Tsjechië

Zoek in Tsjechië
Reisgids Tsjechië
Klimaat
Taal
Paspoort/Visum/Douane
Eten en drinken
Elektriciteit
Telefoneren
Vervoer in het land
Openingstijden winkels
Openingstijden postkantoren
Openingstijden banken
Reisgids
Tsjechië
Tsjechië
Provincies
Steden & dorpen
Eten en drinken
Kenmerkend voor de Tsjechische keuken zijn zelfgemaakte gerechten: gebraden varkensvlees met witte kool en knoedels, van gistdeeg gemaakte koek met kwark of maanzaad. Soep is het belangrijkste gerecht van de hoofdmaaltijd die tussen 11.00 en 14.00 uur wordt geserveerd. Service is niet bij de prijs inbegrepen. De cliënt kan zelf bepalen hoeveel fooi hij wil geven.
Foto's



Direct boeken
Vliegtickets
Vliegtickets
Hotels
Hotels
Auto's
Auto's
Handig

Bekijk de landkaart

Bekijk de weerkaart

Verstuur een vakantiekaart

Tip een vriend(in)

Print deze informatie

Voeg TravelNow toe aan mijn favorieten

Home - Over TravelNow - Partners - Disclaimer - Privacy Statement - Contact
© 2000-2018 TravelNow - Alle rechten voorbehouden