Maandag 26 februari 2018
  Reisgids Afrika Tunesië

Zoek in Tunesië
Reisgids Tunesië
Klimaat
Geschiedenis
Geografie
Taal
Cultuur
Gebruiken en gewoonten
Evenementen
Bezienswaardigheden
Tijdverschil
Paspoort/Visum/Douane
Eten en drinken
Elektriciteit
Voorzorgsmaatregelen
Gezondheid
Telefoneren
Vervoer in het land
Openbaar vervoer
Taxi
Autohuur
Openingstijden postkantoren
Openingstijden musea
Openingstijden apotheken
Openingstijden banken
Reisgids
Tunesië
Evenementen
Het Tunesische "joie de vivre" weerspiegeld in haar festivals. Zelfs de kleinste dorpjes maken tijd voor vieringen of het nu gaat om het zomerfestival, visseizoen, een lokale heilige of de aankondiging van de lente. Bezoekers zijn altijd welkom en worden opgenomen in de festiviteiten, of het nu gaat om dansen, een kop thee drinken of een vriendelijke glimlach. Een geurende zomeravond onder een onvoorstelbare sterren hemel is vaak de omlijsting van deze gelegenheden.

Het Sahara Festival is van speciaal belang voor degene die droomt van de overweldigende uitgestrektheid van de zandduinen en de sobere schoonheid van de Sahara.

Douz; de toegang naar de woestijn, biedt een authentiek en onvervalst beeld van de woestijntradities, volkse kunst en gewoontes. Het dorp zelf, omgeven door zandduinen, is het vertrekpunt voor de safaries. Een uniek avontuur wacht op je...

Het internationale Muziek Festival wordt gehouden voor lange avonden in het El Jem Coliseum. Een onvergetelijke beleving om de muziek te horen van gerenommeerde artiesten en symphonische orkesten in de buitengewone sfeer van het majestieke Romeinse coliseum op een milde zomer avond.

Bij de plaatselijke toeristenbureaus kun je een lijst krijgen met de vermelding van de festivals die in de desbetreffende omgeving plaatsvinden.
Direct boeken
Vliegtickets
Vliegtickets
Hotels
Hotels
Auto's
Auto's
Handig

Tip een vriend(in)

Print deze informatie

Voeg TravelNow toe aan mijn favorieten

Home - Over TravelNow - Partners - Disclaimer - Privacy Statement - Contact
© 2000-2018 TravelNow - Alle rechten voorbehouden