Maandag 22 januari 2018
  Reisgids Azie

Zoeken
Reisgids
Tip TravelNow
Azie

Kaart Azie Azië is het grootste continent ter wereld (ca. 55 miljoen km2) en ook het meest uitgestrekte werelddeel, reikend van de Oeral en Siberië, het Midden-Oosten tot het moderne Chinese 'keizerrijk' en de eilanden-archipels van Zuidoost-Azië, die zich ontpopten als geografische buren van Oceanië. In Azië wonen ook de meeste mensen (3,3 miljard inwoners), waarbij rijkdom en armoede schril tegen elkaar afsteken.

Azië biedt een onmetelijke verscheidenheid aan landschappen en kent alle denkbare klimaten: van een droge koude continentale lucht tot een vochtige subtropische of tropische hitte.

Azië staat bol van de tegenstellingen: de modernste industrie naast rustieke rijstvelden, waar oude boertjes met gekromde rug hun werk doen. De hoogste wolkenkrabbers naast de kleinste gezinswoningen, waar de familie dicht op elkaar leeft zonder elkaars privacy te schenden. Na een bezoek aan landen in Azië zal blijken wat voor culturele rijkdom zich onder deze (westers lijkende) oppervlakte bevindt.
IndonesiëIndonesië
MaledivenMalediven
ThailandThailand

Home - Over TravelNow - Partners - Disclaimer - Privacy Statement - Contact
© 2000-2018 TravelNow - Alle rechten voorbehouden