Woensdag 24 januari 2018
  Corporate info Partners

Zoeken
Reisgids
Tip TravelNow
Partners

TravelNow werkt samen met betrouwbare, gerenomeerde reisorganisaties, met als doel de bezoeker een zo compleet mogelijk productaanbod te bieden. Bent u (van) een reisorganisatie en heeft u interesse in een samenwerking? Neem voor vragen en/of meer informatie contact op met Jambolaya.

Novasol
Novasol Novasol is de grootse aanbieder van vakantiehuizen in Noord Europa met kwaliteit, service en geloofwaardigheid als kenmerken. Novasol is een internationaal concern met dochterondernemingen in vele Europese landen, waarbij de klant centraal staat.

BOOKINGS
BOOKINGS Het Nederlandse BOOKINGS is een van de Europese leiders en de nationale marktleider op het gebied van online hotelreserveringen. BOOKINGS biedt het meest complete aanbod van onafhankelijke hotels over de hele wereld. De database van BOOKINGS beslaat meer dan 16.000 onafhankelijke (inter-)nationale hotels en hotelketens.

Holiday Cars
Holiday Cars Holiday Cars is actief in circa 33 landen en totaal 4.000 verhuurlocaties wereldwijd. Op deze verhuurlocaties werkt Holiday CarsŪ samen met de beste locale, regionale of internationale autoverhuur maatschappijen. Per bestemming worden alle prijzen vergeleken, de voorwaarden en de vloot van huurauto's van alle maatschappijen. Het resultaat is de grootste keuze in autohuur tegen de scherpste prijzen.

Ebookers.com
Ebookers.com ebookers.com bestaat sinds september 1999. ebookers.com is de laatste drie jaar actief geweest onder de naam flightbookers.com, de online-vestiging van Flightbookers, de meest prominente wederverkoper van reizen vanuit het Verenigd Koninkrijk, gevestigd in Londen. ebookers.com werkt met een team gelauwerde technologieontwikkelaars, reisexperts en marketingmensen met het doel om een continue stroom van innovatieve producten, aanbiedingen en diensten te bieden.

SunTrex
SunTrex SunTrex is een reisorganisatie, gespecialiseerd in zonvakaties. SunTrex biedt een ruime en gevarieerde selectie van scherp geprijsde zonvakanties. SunTrex is aangesloten bij de SGR en het ANVR.

SnowTrex
SnowTrex SnowTrex is een reisorganisatie, gespecialiseerd in wintersportvakaties. SnowTrex biedt een ruime en gevarieerde selectie van scherp geprijsde vakanties. SnowTrex is aangesloten bij de SGR en het ANVR.

Suncamp Holidays
Suncamp Holidays Suncamp Holidays biedt een uitgebreid aanbod van campings voor een geslaagde kampeervakantie. Via Suncamp Holidays kan er eenvoudig een kampeerplaats of een compleet ingerichte stacaravan, tent, chalet of bungalow worden gereserveerd. Als Nederlandse organisatie met ruim 40 jaar ervaring, heeft Suncamp meer dan 140 van de beste campings geselecteerd in Frankrijk, Spanje, Italië, Kroatië, Oostenrijk en Duitsland.


Home - Over TravelNow - Partners - Disclaimer - Privacy Statement - Contact
© 2000-2018 TravelNow - Alle rechten voorbehouden