Woensdag 24 januari 2018
  Corporate info Disclaimer

Zoeken
Reisgids
Tip TravelNow
Disclaimer

Deze website is bestemd voor het verstrekken van informatie en het mogelijk maken van boekingen bij betrouwbare reisorganisaties die als partner aan TravelNow zijn gelieerd. TravelNow besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en de actualiteit van de gegevens. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. TravelNow alsmede de aan haar gelieerde ondernemingen en toeleveranciers zijn niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van informatie via internet alsmede technische storingen. Alle vlucht- en reisinformatie is onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.

De op deze website geplaatste lezerrecensies (reisverhalen en tips) geven uitsluitend de persoonlijke mening weer van de betreffende inzender. TravelNow is op geen enkele wijze verantwoordelijk en aansprakelijk voor de inhoud van deze recensies.

Het is niet toegestaan de website van TravelNow te framen. TravelNow acht zich niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de toegang tot of de informatie op enige website die is verbonden/gelinkt van of naar de website van TravelNow.


Home - Over TravelNow - Partners - Disclaimer - Privacy Statement - Contact
© 2000-2018 TravelNow - Alle rechten voorbehouden